دکوراسیون منزل
کلمه دکوراسیون نیز مانند بسیاری از کلمه های دیگر، از زبان انگلیسی وارد زبان فارسی شده. تا کنون نیز مدتهاست که به صورت کاملا جا افتاده مورد استفاده قرار گرفته است. و طبق تعریف لغت نامه آکسفورد برای این کلمه ، به کلیه اموری که در جهت ایجاد هماهنگی هرچه بیشتر بین کلیه لوازم منزل و رنگ و دیگر متریال موجود، با هدف جلوه بخشی بیشتر و ایجاد زیبایی بیشتر انجام می شود، دکوراسیون منزل گفته می شود.
دکوراسیون داخلی منزل
دکوراسیون منزل نیز یکی از شاخه های هنر است که طبق سلیقه مردم، نیاز ها و شرایط حاکم بر زندگی در طول تاریخ درحال تغییر است.
اکنون با توجه به تمام تغییراتی که این هنر بسیار کاربردی در طول تاریخ داشته، دارای سبک های بسیار متفاوتی است. که هر کدام اصولی مختص به خود را دارا می باشند. با چنین تنوع و وسعتی، هر شخص می تواند با توجه به نیاز و شرایط زندگی خویش، سبکی از این هنر را انتخاب کند. و سطح کیفی محیط زندگی خود را بهبود بخشد.برای هر سلیقه سبکی در دکوراسیون منزل وجود دارد که قادر به تامین نیازهای فرد همراه با حفظ و بهبود زیبایی محیط می باشد.
اهمیت استفاده از دکوراسیون
در حقیقت انسان با استفاده از این هنر، محیط زندگی خود را با حفظ نهایت زیبایی، تا حد بسیار زیادی کاربردی تر می نماید. این هنر که از لحاظ زیبا شناختی باعث افزایش سطح کیفی کاربری در منازل می گردد. در حقیقت شیوه ای اجرایی است که محیط های خالی را با بکار گیری رنگ ها و مبلمان مختلف به بهترین شکل ممکن برای زندگی بهینه سازی و آماده می نماید.
این روش تامین کننده تمامی سلایق با توجه به نیازهای مختلف است. چنین گستردگی و تنوعی نیز به دلیل وجود سبک ها و ایده های مختلف و متعدد در دکوراسیون منزل می باشد که در طول تاریخ ایجاد گردیده است.
دکوراسیون و دکوراتور منزل
دکوراسیون منزل یکی از مهمترین جنبههای مهم در طراحی داخلی منازل می باشد که به ساکنین این اجازه را میدهد تا طبق سلیقه و نیازهایی که دارند، فضای زندگی خود را زیباتر، آرامشبخش تر و مناسب تر طراحی و ایجاد نمایند.
یک دکوراتور منزل قادر است با استفاده از ایجاد هماهنگی بین رنگهای مختلف ، لوازم دکوری، مبلمان مناسب و طراحی یک نورپردازی حرفه ای و دقیق، منزلی بسیار زیبا طراحی و دکور نماید.، که در عین زیبایی به تمامی نیازهای خانواده پاسخگو باشد.در حقیقت همه اشخاصی که به شکلی در چیدمان منازل به ما یاری می رسانند نیز به نوعی یک دکوراتور منزل محسوب می گردند. اما این هنر از نظر حرفه ای نیازمند در نظر گرفتن و اعمال نکاتی است.
محبوب ترین روش دکوراسیون
یکی از روشهای بسیار محبوب در جامعه و تاریخ این روزهای ما برای طراحی و انجام دکوراسیون منزل. ، استفاده بسیار هنرمندانه از انواع مختلف الگوها و رنگهای زنده در مبلمان و دیگر متریال های دکوراسیون است.
در این روش بسیار رایج و محبوب در دکوراسیون مدرن منزل، دکوراتور با ایجاد هماهنگی بین پرده ها و پارچه های به کار رفته. ، یک روح و جذابیت خاصی را بین اجزای مختلف ایجاد می نماید. به گونه ای رنگ ها را انتخاب می کند که ساکنین حس زنده بودن و پویا بودن محیط را کاملا دریافت می نمایند.استفاده از انواع لامپ ها در کنار تامین کننده نور طبیعی(پنجره ها و …) یکی از مهمترین فاکتورهای مهم در این شیوه دکوراسیون منزل می باشد. که می تواند اتمسفر و جو بسیار بسیار جذاب و گرمی را برای اهالی خانه ایجاد نماید.
ارتباط بین فصول و دکوراسیون منازل
با توجه به این حقیقت که هر فصل از فصول چهارگانه سال دارای جو و حالات طبیعی خاص خود می باشد. ، میزان متفاوتی از رنگ ها و نور را نیز دارا می باشد. دکوراتورهای بسیار حرفه ای با توجه به میزان نور و رنگهایی که در هر فصل موجود می باشد، اقدام به طراحی می نمایند. زمستان با کاهش نور شدیدی که دارد نیازمند استفاده از لامپهایی است که میتواند نورهای آفتابی بیشتری را به ساکنین خانه هدیه دهد. یکی از مهمترین نکات در رابطه با ایجاد و طراحی یک دکوراسیون حرفه ای، بهینه و کارآمد، توجه به تغییر المان های مهم رنگی و نوری در دکوراسیون با تغییر فصول است.
سبک های مختلف دکوراسیون منزل
دکوراسیون محیط های داخلی منازل نیز یکی از شاخه های مختلف و البته مهم در هنر می باشد. که در طول تاریخ خود، متحمل تغییرات بسیاری شده است.
در هر دوره انسانهایی که اقدام به آراسته نمودن و افزایش کاربری منازل خود می کردند. با توجه به نیازهای همان دوره و سلیقه ای که در جامعه حاکم بود سبکی را ایجاد می نمودند. برخی از از این سبک های متنوع و مختلف امروزه نیز وجود دارد و بسیار نیز مورد استفاده می باشد.
در حقیقت دکوراسیون منزل سبکهای بسیار مختلفی دارد. هر یک از سبک های دکوراسیون منزل بر اساس الگوها، رنگها، متریال و دیگر عناصر متعدد موجود و موثر، طراحی و تعریف مشخصی دارد. که در حقیقت همان شیوه های تنظیم و دکور فضای منازل، طبق سبک مربوطه است. در ادامه متخصصین و طراحان مجموعه ما اقدام به معرفی تعدادی از پرکاربردترین سبک های دکوراسیون نموده اند لطفا با ما همراه باشید.
سبک دکوراسیون کلاسیک
این سبک دکوراسیون منزل، معمولاً به توجه زیاد به جزئیات و ظرافت در طراحی بین اهالی این هنر مشهور است. از دیگر ویژگیهایی که این سبک داراست. می توانیم به استفاده از پلاستر صنعتی در سقفها، نمای طلایی، مبلمان چوبی با تمرکز بر جزئیات شیک و استفاده از انواع مختلف و طرح های پارچههای الگانت اشاره نماییم.
دکوراسیون مدرن
این سبک دکوراسیون منزل ، به استفاده از خطوط دقیق و تمیز و نظم و البته علاقه زیاد به استفاده از تمامی رنگهای نو، جذاب و خنثی در طرح های خود مشهور است و شناخته می شود. استفاده از انواع متریال مصنوعی، مانند :
فلزات، شیشه و بتن از جمله عناصر اصلی این سبک در طراحی و اجرا دکوراسیون هستند.
دکوراسیون کانتری (country)
این سبک دکوراسیون منزل در حقیقت بر پایه فرهنگ زندگی روستاییان ،ایجاد احساس طبیعی ، نزدیک به طبیعت و ایجاد حس آرامش در ساکنین تمرکز بالایی دارد.
و این هدف را طراحان با استفاده از متریال های طبیعی مانند انواع مختلف چوب های طبیعی، پارچههایی که دارای طرح های گلدار و الگوهای روستایی و نسبتا قدیمی هستند. و مبلمان های کاملا چوبی با طراحی های بسیار ساده و همینطور بکارگیری از طیف رنگهای خاکستری و طبیعی این سبک را میسازند.
سبک صنعتی
این سبک دکوراسیون منزل نیز به طراحی محیط و مناطق صنعتی و کارخانه ای می پردازد. می توان از ویژگیهای بارز این سبک به استفاده از انواع لولهها و قطعات فلزی نا همگون ، سقفهای بتنی و دیوار های سیمانی و ایجاد حس حضور در فضاهای خاکستری و صنعتی با استفاده از دیگر المان های دکوری اشاره نمود.
بهترین دکوراسیون منزل
ضمن تشکر از شما عزیزان که مثل همیشه همراه ما بودید، همانطور که عرض شد، دکوراسیون منزل انواع سبک های مختلفی را داراست. که با توجه به نیازها و سلایق هر شخص می توان سبکی مناسب را در محیط زندگی وی طراحی و اجرا نمود. اگر شما هم بدنبال اجرای بهترین سبک دکوراسیون منزل با قیمت مناسب و متریال مقاوم و با کیفیت هستید، کافی است تا با کارشناسان حرفه ای مجموعه از طریق وبسایت و یا شماره تماس های موجود در صفحه، ارتباط برقرار نمایید.