قوانین طراحی داخلی چیست ؟

طراحی داخلی حرفه ایست که به طراحی فضای داخلی مربوط است و مانند معماری کلی ساختمان، شامل تمام بخش های سازه، تاسیسات، مصالح، رنگ، دکوراسیون و…. اما در داخل فضا می باشد.به بیانی ساده تر می توانیم معماری داخلی را طراحی اجزا و فضای ثابت داخلی و طراحی و دکوراسیون داخلی را چگونگی چیدمان فضاها و اجزا متغیر آن تعریف کنیم.

وظیفه معمار داخلی چیست؟

یک معمار ابتدا باید طراحی را به گونه ای انجام دهد که پاسخگوی عملکرد ، نیازها ، رفتار ها و اقلیم باشد سپس به چگونگی تعریف حس آن فضا از منظر نور، رنگ، مبلمان و … می پردازد.


طراحی داخلی سام آرایه پارسیان


طراحی منزل


نورپردازی


طراحی دکوراسیون داخلی اداری و تجاری

تفاوت های طراحی داخلی و طراحی دکوراسیون داخلی :

حتما نام طراحی داخلی و طراحی دکوراسیون داخلی را شنیده اید.گاهی ممکن است به اشتباه این دو را به جای یکدیگر استفاده کنیم ، ولی باید بدانیم که این دو حرفه کاملا جدا و مجزا از یکدیگر هستند.

طراحان دکوراسیون یا دکوراتور های داخلی در درجه اول به زیبایی شناختی نیاز دارند و این مهارت در کارشان اولویت اول را دارد.

اما در طراحی داخلی با جانمایی و برنامه ریزی فضاها ،عایق ها و پوشش ها و کفپوش ها ، درب و پنجره ، ورودی ها و هر آنچه که جزئی از یک سازه می باشد ، سر و کار دارند.

درنتیجه:

بطور کلی چون طراح دکوراسیون وظیفه چیدمان مناسب و ایجاد هماهنگی بین وسایل و فضای یک ساختمان را دارد ، نکته حائز اهمیت آن است که کار یک دکوراتیو و یا طراح دکوراسیون دقیقا پس از اتمام کار طراح داخلی آغاز می شود.

عوامل مهم جهت طراحی  هر اتاق در یک ساختمان


طراحی آشپزخانه

• یک اتاق باید با توجه به کاربرد خود ایجاد شود.
• اجزای استفاده شده در اتاق باید در فرد سبب ایجاد شوق و شادی کرده و موجب بی حوصلی او نگردند.
• هارمونی و توازن در اجزا باید وجود داشته باشد.
• اصلی ترین و مهم ترین مرحله انتخاب رنگ مناسب می باشد.


طراحی داخلی آشپز خانه

طراحی اتاق خواب


طراحی داخلی اتاق خواب

اتاق خواب از دیگر قسمت های یک خانه محسوب می شود که طراحی آن از اهمیت بسیاری برخوردار است؛ طراحی اتاق خواب باید به گونه ای انجام شود که آرامش در آن وجود داشته باشد به همین خاطر طراحی داخلی این قسمت از خانه با نکات ریز و درشتی همراه است که طراح باید نسبت به آن آگاهی کامل داشته باشد.

در قدم اول طراح داخلی این نکته را می سنجد که میزان نور در اتاق خواب چگونه است و برای این کار ابعاد پنجره را کنترل می کند تا از حد استاندارد خود بزرگتر یا کوچکتر نشود، اما اگر میزان نور طبیعی در اتاق خواب کم بود طراح داخلی اقدام به نورپردازی آن می کند.


 یک طراح خوب به این نکته توجه می کند که چه رنگی برای اتاق خواب بهتر است تا طبق آن اقدام به طراحی برخی المان ها کند، پس از آن طراحی کفپوش، سقف و دیوارها آغاز می شود؛ کفپوش پارکت، سقف کشسان و کاغذ دیواری ساده بهترین انتخاب برای یک اتاق خواب مدرن و زیبا است.

پس از طراحی داخلی نوبت به طراحی دکوراسیون اتاق خواب می رسد که این قسمت مربوط به نحوه چیدمان وسایل و خرید المان ها مربوط می شود.


طراحی اتاق خواب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *